Bemutatkozás

Üdvözöljük/üdvözlünk!

Matematikával foglalkozó honlap fejlesztésébe frissen végzett mérnökökként fogtunk, akikben már az egyetem kezdetén megfogalmazódott (látva más példákat), hogy érdemes lenne laikusként megpróbálkozni a matematika oktatásával, korrepetálásával. Az egyetemi matematika megértése és sikeres teljesítése azt jelentette számunkra, hogy általános- és középiskolában megfelelő alapot kaptunk a tantárgyból, így ezt az alapot akár másoknak is átadhatjuk.

matematika

Azt tapasztaltuk, hogy a diákok viszolyognak a matematikától. Számunkra ez nem azt jelentette, hogy a diák rossz vagy buta, és természetesen azt sem, hogy a tanár a hibás. Egyszerűen csak azt, hogy egy osztálynyi embernél képtelenség, hogy mindenki azonos ütemben, ugyanolyan módon tudja befogadni az anyagot. 

matematika_2Immáron nyolc éve folytatjuk ezt a tevékenységet nagy lelkesedéssel, készítettünk már fel diákokat érettségire, pótvizsgára, egyetemi vizsgára, központi felvételire, témazáró dolgozatra, de tartottunk már év eleji felkészítést is és csoportos foglalkozást is. A sikeres dolgozatok, pótvizsgák és érettségik azt mutatják, hogy érdemes ezzel foglalkozni, laikusként elég lehet a tárgy szeretete és a diákok megértése ahhoz, hogy sikereket érjünk el.

Néhány mondatban szeretnénk bemutatni oldalunk struktúráját:

  • Főoldal: ezalatt a menüpont alatt saját blogunkat találhatjátok meg. Itt írunk először a felöltött új anyagokról, feladatokról, összefoglalókról. Ezenkívül érdekességekről (pl. fejtörők), hasznos információkról is itt írunk.
  • OnlineMatek: itt találhatjátok meg a feltöltött összefoglalókat, feladatokat. Minden, ami matematika!
  • Fórum: itt tehetitek fel kérdéseiteket matematikával vagy az oldalunkkal kapcsolatban.
  • Regisztráció: több tananyagunk a későbbiekben regisztrációhoz kötött lesz, így ezeket csak regisztráció után fogjátok tudni elérni. A fórumot is regisztrált felhasználók tudják használni.
  • Kapcsolat: az elérhetőségeinket itt találjátok meg.

Ha kérdése/kérdésed van, keressen/keress bátran valamelyik elérhetőségünkön (Kapcsolat menüpont alatt) !