Központi felvételi – megoldott feladatsorok

A négy-, hat- és nyolcosztályos gimnáziumba, középiskolába készülőknek központi felvételi feladatsort kell megírniuk minden év januárjában a felvételi részeként. A korábbi feladatsorok megoldása és a fontosabb témakörök átnézése mindig jó felkészülési alapot jelent. Itt, a honlapon is megtalálhatjátok ezeket a központi felvételi feladatsorokat, a hivatalos megoldással együtt (a 4. osztályos feladatsorok feltöltése folyamatban van):

Központi felvételi feladatsorok

Nem régiben indítottuk el YouTube csatornánkat, ahová már fel is töltöttünk néhány megoldott, részletesen kidolgozott központi felvételi feladatsort, így most már nem csak a honlapon lesznek elérhetőek a feladatsorok a hivatalos megoldásokkal együtt, hanem néhány központi felvételi esetén kidolgozott megoldással is jelentkezünk (a kidolgozott megoldásokat pdf formátumban is feltöltjük majd a honlapra). Egyelőre három feladatsor került feltöltésre a 8. osztályos tanulóknak, illetve egy 4. osztályos tanulóknak szóló központi felvételi. Ezen kívül tervezzük, hogy más témakörökben is készítünk videókat (egy-egy fontosabb anyagrész, érettségi). A YouTube-on TutiMatek néven találhattok meg minket, a feliratkozásokat, lájkokat, hozzászólásokat előre is köszönjük. 🙂 A csatorna linkjét itt találjátok:

TutiMatek

központi felvételi

Tervezzük továbbá a felvételi feladatsorok feladatainak tematikus rendezését, megkönnyítve ezzel a felkészülést a központi felvételi megmérettetésére. Ezeket szintén megosztjuk majd veletek pdf formátumban az OnlineMatek menüpontban:

OnlineMatek

Ha van olyan központi felvételi feladatsor, ami nem kerül feltöltésre, de szeretnétek a megoldását látni, akkor keressetek nyugodtan bármelyik elérhetőségünkön!